left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Navn: Jan Wilhelm Werner
Fra: Bergen
E-post: janwe@stpaul.no
Lagt inn: 11.04.2012

Jan Wilhelm Werners hilsen:
Søndag 15/4 skal en gjeng fra Bergen Triathlon Club løpe gjennom løypen til Bergen City Marathon. Start kl 8 fra Torgalmenningen. Ca. 2 timer på halvmaraton. Åpent for alle!
Det kan jo være greit å være forberedt på løypen siden den er mye dårligere enn den flotte vi har i Maratonkarusellen!


Navn: Lars Engeli
Fra: Fjellgeitene.no
E-post: lars@adp.no
Lagt inn: 09.12.2010

Lars Engelis hilsen:
Treningsfellesskapet ”Fjellgeitene” har hatt mange deltakere i Maratonkarusellen i løpet av året. Tolv fjellgeiter har gjennomført ett eller flere løp (inkl halvmaraton i Fanaløpet) og tre har oppnådd kravet til ”5 på bergensk jord”. Dette er vi stolte av og det viser at friskuser i alle aldre – uten fartstid som friidrettsutøvere kan meste, og trives med, løp over lange distanser. På nettsiden vår, www.fjellgeitene.no, ligger det fine referat fra alle kraftprøvene.

På vegne av Fjellgeitene som har deltatt, vil jeg gjerne få takke arrangørkorpset i BFG Fana for godt og inkluderende feltarbeid – både i sekreteriatet, ute i løypen og bak vaffelpressen. Vi gleder oss til å komme tilbake i 2011, og da står også hel maraton på menyen.

Med vennlig hilsen
Lars Engeli


Navn: Per Audun Heskestad
Fra: Frekhaug
E-post: perheske@gmail.com
Lagt inn: 02.11.2010

Per Audun Heskestads hilsen:
Jeg vurderer å løpe Undheim 6timers søndag den 14. november. Er det noen som vil bli med på kjøring og spleise på utgiftene? 1.50 pr km + ferje og bompenger - delt på oss som drar. Jeg KAN kjøre men må ikke om andre ønsker det.


Navn: Od W Olsen
Fra: Arna
E-post: owilheo@online.no
Lagt inn: 08.06.2010

Od W Olsens hilsen:
ØNSKER ALE MINE LØPERVENNER EN GOD SOMMER.


Navn: Per Audun Heskestad
Fra: Frekhaug
E-post: perheske@gmail.com
Lagt inn: 08.08.2009

Per Audun Heskestads hilsen:
Nå er sommeren snart over - og Maratonkarusellens to høstløp nærmer seg. Håper du er i rute mht trening etc. Og så er du velkommen til å skrive i gjesteboka; Tanker og forslag, hilsener og oppmuntringer.


Navn: Frank Fylling
Fra: Rossland
E-post: frankfylling@hotmail.com
Lagt inn: 24.03.2009

Frank Fyllings hilsen:
Ser Knarvikmila-løpet har halv-maraton distansen med for første gang i år. Det er en ypperlig anledning til å gjøre Maratonkarusellen enda mer kjent !!! Har løpt knarvikmila 6 ganger men det var først i fjor eg hørte om Maratonkarusellen. Trodde da at det var for folk med fritidsproblemer og alt for mye energi i kroppen. Helt til eg løp halv-maraton for første gang nå i år, og innså at det faktisk lar seg gjennomføre av folk flest om de trener litt først. Neste mål: Maraton.


Navn: Per Audun Heskestad
Fra: Frekhaug v/ Bergen
E-post: perheske@online.no
Lagt inn: 01.02.2009

Per Audun Heskestads hilsen:
Starttidspunkt har vært diskutert, og det er klart at det er både fordeler og ulemper med den ene strategien i forhold til den andre. Da vi hadde færre løpere var det mulig for hel-løpere å starte en time før. Nå er vi så mange at det blir enklest og ryddigst å ha felles start og få alle ut i løypa på en og samme klokke.
Men takk for innlegget. Vi er alltid takknemlige for innspill, og vurderer alle forslag seriøst. Vi her i styret er jo til for dere, løperne.


Navn: Martin Viksund
Fra: Bergen
E-post:
Lagt inn: 25.01.2009

Martin Viksunds hilsen:
Har det vært diskutert om fullmaraton kan starte klokken elleve istedenfor klokken tolv som nå? Hadde de som løper hel hatt start klokken elleve, og de som løper halv hatt start klokken tolv, hadde man fått en jevnere spredning av løpere i løypen, og kanskje helmaraton folkene kunne hatt flere rygger å løpe etter?


Navn: Gunnar Knutsen
Fra: Kjøkkenet
E-post: gunnar.knutsen@broadpark.no
Lagt inn: 13.12.2008

Gunnar Knutsens hilsen:
Jeg vil bare kommentere forslaget til nytt felles tidtagersystem for alle løpene i Fana.

Det vil være veldig bra med et slikt system. Det som sansynligvis vil være negativt er at løperne må betale depositum for brikken. Jeg skjønner at det ikke vil være mulig uten, men jeg tror at mange som slenger seg med på karusellen vil la det være om de må betale et slikt depositum.

Den harde kjerne av løpere vil sikkert betale depositumet uten problemer, men alle de som er med en sjelden gang vil kanskje avstå?


Navn: Oddny
Fra: Bergen
E-post:
Lagt inn: 07.12.2008

Oddnys hilsen:
Ide til premiering: Ikkje alle har interesse av deltakarpremiar i heiletatt. Mitt forslag er at vi får eit valg om å ikkje motta deltakarpremie i det heile. Pengane Maratonkarusellen sparer på dette kan gå til eit veldedig formål.

Fem på bergensk jord: Same for denne. Dei som vel vekk premien, kan evt få ein diplom i staden. No nærmar det seg neste utdeling- vi kan evt. ha ein markedsundersøkelse blant dei som får pokalen i år.
Navn: Morten Vestvik
Fra: Bergen
E-post: morten.vestvik@bluezone.no
Lagt inn: 04.12.2008

Morten Vestviks hilsen:
(kommentar til Jan Ringheims innlegg vedr. deltakerpremie maratonkarusellen): Personlig synes jeg en pokal/statuett med påklistret merke for hvert løp i samme sesong hadde vært fint. Plakett som kondis bruker er litt kjedelig. Er du kondismedlem og løper 5 maraton på norsk jord i en sesong får du jo en slik plakett uansett.

Ellers en oppfordring til samtlige: Møt opp på lørdag, den 6. des., og delta på årets siste karuselløp. Det er meldt om strålende vær og ikke for varmt....


Navn: ove Hansen
Fra: Bergen
E-post:
Lagt inn: 04.12.2008

ove Hansens hilsen:
Hei Jan
Nå det gjelder premie for deltagelse for maratonløp her i Bergen, så kunne deltakerne som fullførte 3 Maraton, samme 1/2 maraton, i et kalender år, fått en liten pokal.


Navn: Jan Wilhelm
Fra: Paradis
E-post: jan.w.werner@stpaul.no
Lagt inn: 30.11.2008

Jan Wilhelms hilsen:
Jeg synes glassbitene som deltakerpremier er greie. Den derre gullfotballspilleren blir ikke gøy når du har et helt lag av den. Dessuten får fruen fnatt av de gyselige pokalene. Jo gildere - jo værre. Jeg er henvist til kjelleren (Neida - jeg har ikke såååå mange)

Tilleggsforslag 1:
I disse nedgangstider; Hva med å bytte inn glassbitene i en større 10-gg-glassbit når du har mange nok? Jeg skal love å vaske støvet av de først.

Tilleggsforslag 2:
Hva med bare årsmerket for 5 på norsk jord og ikke enda en halvmeters pokal? (Sokkelen har fire sider - holder til fire år!)

Men dette er vel helt imot finansministerens oppfordring om å fortsette å forbruke...


Navn: Kjetil Johnsen
Fra: Göteborg
E-post: indhomecinema@gmail.com
Lagt inn: 13.10.2008

Kjetil Johnsens hilsen:
Hej.
När kommer datumen ut för maraton karusellen 2009 ?

Vi är två killar ifrån Göteborg som kommer upp till att deltaga 2009. :)

Mvh Kjetil
Svar: Samme dag som du skrev hadde vi styremøte - og nå er datoene bestemt. Se i venstremargen - og VELKOMMEN begge to + enda flere.


Navn: jan billy aas
Fra: ski
E-post: janbilly@hotmail.com
Lagt inn: 04.08.2008

jan billy aass hilsen:

Navn: Per Audun Heskestad
Fra: Frekhaug v/ Bergen
E-post: perheske@online.no
Lagt inn: 01.08.2008

Per Audun Heskestads hilsen:
Hei Jan Billy. Takk for langt og bra innlegg.
Flott at du vil prøve deg på 100-km og det er lurt å teste ut Ultraformen på 6-timers først.
Jeg er ikke veldig erfaren - men kan anbefale å spare på kreftene på Trandum. Løp i jevn fart uten å slite, drikk mye og spis jevnt. Legg gjerne inn en ekstra rolig periode etter 4 timer - eller når det begynner å butte mot og så tror jeg du vil oppleve at du har krefter til en langspurt den siste hele - eller i alle fall halve timen.
Dette funker i alle fall for meg


Navn: jan billy aas
Fra: ski
E-post: janbilly@hotmail.com
Lagt inn: 11.07.2008

jan billy aass hilsen:
god kveld alle løpsvenner. vil gjerne takke for et fantastisk løpsmiljø, etter en vanskelig barndom, så ble blant annet maratonløpingen en reddning i livet, det er så utrolig sosialt og utrolig hyggelige mennesker man ALTID kommer i kontakt med. tusen takk alle sammen.
har blitt en ivrig maraton løper(har løpt 23 stk). mye av grunnen er at det er gøy og sosialt før og etter løpene. har veldig lyst til å løpe NM i Bergen ultra 18 oktober. er det å andbefale for en som aldri har løpt lenger enn maraton? er kun 26 år, men hadde vært artig å deltatt på 100km. usikker på om beina tåler det. skal løpe Eidsvoll 6 timers 23 august. gleder meg ti det, selv om det er dobbelt så lenge som maraton persen. går også for å klare Norgeskartet med 25 maraton i 13 fylker innen jeg blir 30 år. hadde vært gøy. også veldig fint at dere har fått til en nettside. braaaa. dette ble kankje litt mye.
men enda en gang tusen takk kjære løpsvenner. (vil oså sende en stor takk til hele Drøbak maratonklubb som tok veldig godt i mot meg på en stor fest etter løpet over Valdresflya/fjellmaraton) herlig med den jubelen og gratulasjoner etter en sensasjonell 2 plass og pers på maraton(2.59.44). stort og enderlig å ha klart å slå idolet mitt Helge Hafsås. han er jeg bare så imponert over. (mange man kan nevne Øystein Aschausen? tror det var det han heter. tar av meg hatten for alle harhauser. takk for meg for denne gang. ble jo nesten en historie he,he. :-) TUSEN TAKK ALLE SAMMEN.


Navn: Kjell Eirik Henanger
Fra: Bergen
E-post:
Lagt inn: 11.04.2008

Kjell Eirik Henangers hilsen:
Takker for flotte løp i løpet av vinteren og ser frem til fortsettelsen til høsten!
God sommer alle sammen i mellomtiden


Navn: morten hauso
Fra: bergen
E-post: 711no7093@7-eleven.no
Lagt inn: 18.06.2006

morten hausos hilsen:
Hei alle løpervenner
Vi i Bergen løper hele året. Hvis du er på besøk ta kontakt med en av oss i Maratonkarusellen og bli med på en tur i fjellene rundt Bergen og du vil få en opplevelse du sent vil glemme.
Hilsen Morten Hauso mob. 93219038.


Det er totalt 19 innlegg i gjesteboken.

Vis side: 1

Skriv i gjestebokenInformation in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer