left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Tips en venn Skriv ut
Nytt tidtakerutstyr

14.10.2009

I samarbeid med BFG Fana har Maratonkarusellen besluttet å kjøpe inn nytt tidtakerutstyr. Emit med egen personlig elektronisk brikke. Dette er det samme utstyret som ble benyttet under årets Fanaløp.


Det nye tidtakerutstyret vil bli innført for følgende løp:

 

Maratonkarusellen fra og med desember 2009

Vinterkarusellen fra og med første løpet i vinter (november)

Sommerkarusellen

Ulriken opp

Fanaløpet

 

Totalt 20 løp i året.

 

Vinterkarusellen vil benytte både nytt og gammelt utstyr til å begynne med.

 

Pris på brikken er kr. 550 pr. stk. Da kan samme brikke benyttes i alle løp som har innført dette systemet. Enkelte forbund krever at brikken skal være kjøpt gjennom deres forbund. Løpere som kan komme til å ha bruk for brikke for m.a. ski og sykkel bør kjøpe brikken direkte gjennom deres kjøpskanaler, slik at en slipper å kjøpe to brikker. Vi kan registrere deres brikker inn i vårt system, men de ønsker å ha full oversikt over sine brikker.

 

Det blir kjøpt inn utstyr, slik at en kan få inntil 5 mellomtider, inklusiv passering pr. runde som løpes i maratonkarusellen.

 

For løperne blir dette en kostbar løsning, men resultatene vil foreligge raskere enn i dag og en vil dessuten få flere mellomtider.

 

For at en skal komme rask i gang og at mange kjøper egen brikke vil Maratonkarusellen gi rabatt på startkontingent for desemberløpet. Vi vil også vurdere rabatt ved senere løp, men dette vil vi komme tilbake til senere.

 

Det vil også bli mulig å leie brikker for et eller flere løp i Maratonkarusellen. Normalpris for leie av brikker til et løp ser ut til å ligge på 40 kr. pr. løp. Hvilke nivå vi skal legge oss på har vi ikke bestemt ennå.

 

Vi kommer tilbake med flere og mer innformasjon etter hvert.


Skrevet av: Jan Ringheim


Information in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer