left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Tips en venn Skriv ut
Tilbud til samtlige deltakere i Maratonkarusellen

06.11.2009

Fra og med desemberløpet innfører vi nytt tidtakersystem. Mange av oss har benyttet det same systemet tidligere f.eks på Stolzen, Ulriken opp eller nå sist i Fanaløpet.

Fordelen med det nye systemet er at en kan få (vil få) nettotid på løperne. Klokken blir startet når en passerer startstreken og stopper ved målpassering. Ingen kø ved mål (mest aktuelt ved Vinterkarusellen). Videre kan vi få flere passeringstider ute fra løypen for de som har interesse for dette. Videre vil det forenkle arrangementene kraftig. Slipper mye arbeid med registrering av tider mv. Tidene blir lastet automatisk opp på serverer til Emit.

Maratonkarusellen gir samtlige følgende tilbud for desemberløpet:

Alle som kjøper Emitbrikken for kr. 550 vil kunne melde seg på halv- og helmaraton for kr. 50. Totalt å betale kr. 600 for begge distansene. Ingen kondisrabatt på denne.

For de løperene som ikke ønsker å kjøpe brikken er det vanlig startkontingent med påfølgende Kondisrabatt. I tillegg må de betale kr. 40 i leie for brikken.

De som har brikke må oppgi brkkenr. til oss ved påmelding eller ved fremmøte løpsdagen.

Kjøpt brikke i Maratonkarusellen kan benyttes m.a. i Ulrikken opp, Fanaløpet, Vinter/sommerkarusellen m.a. Vi videreformidler brikkenummerene til disse.

Vi håper at omleggingen blir tatt godt imot og at mange vil investere i brikken.

Vi tar imot bestilling/betaling av brikke og påmelding til desemberløpet fortløpende. Innbetaling/bestilling er som ved vanlig påmelding.

Det er en del personer som er påmeldt til desemberløpet pr. dags dato. De har selvsagt samme tilbudet og kan betale inn mellomlegget dersom de ønsker dette for å oppnå rabatten på startkontingenten.

Skrevet av: Jan Ringheim


Information in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer