left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Tips en venn Skriv ut
Takk for innsatsen

23.10.2008

I oktober satte vi rekord med nesten 200 deltakere totalt under Bergen Ultra. Flott innsats og takk for deltakelsen alle sammen. Uten dere - ingen Bergen Ultra - eller andre løp.

Da gjenstår det bare en utfordring. Lørdag 6. desember går 5. og siste løp av årets maratonkarusell.
Funksjonærløpet går torsdag 4. desember. Vi minner om at du MÅ være funksjonær for å få godkjent funksjonærløpet som tellende løp.
Vi håper at du stiller til en siste dyst her lokalt - og at du gjerne får med deg noen.
Vi minner også om 5 på Bergensk jord. Dersom du har 4 løp til nå, så er du nesten nødt til å få med deg desemberløpet. 5 maratonløp (alle karuselløpene) gir stor pokal og 5 løp, blanding av halv og hel gir litt mindre stor pokal. Fanaløpet teller med. Ultraløp, 63.3 eller 100 km reknes som hel maraton i denne sammenheng.
Husk også muligheten til å få "5 på norsk jord". De av dere som har løpt 5 maraton hos oss, vil bli innrapportert til Kondis, slik at dere kan få årsmerket på nyttårsfesten.
Så det siste vi minner om er den tradisjonelle løperfesten på nyttårsaften når pokaler og annet deles ut. Vi har brukt å legge ut bilder fra festen på Kondis- og Maratonkarusell-sidene. Mer info om dette og innbydelse kommer.

Styret - maratonkarusellen


Information in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer