left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Tips en venn Skriv ut
Siste løp i karusellen for 2008

07.11.2008

Det er nå en måned til det siste løpet i Maratonkarusellen går for 2008. Maratonkarusellen er inne i sitt tredje år og deltakerantallet har vist en økende tendens hele tiden. Til nå i år har vi hatt 649 deltakere i mål. Totalt på 5 løp i fjor hadde vi 640 deltakere og 515 i det første året.


Det sier seg selv om at dersom alle skal melde seg på løpsdagen, blir det veldig hektisk stund for oss og lange køer. Dette vil vi unngå. Vi ønsker derfor at flest mulig melder seg på i god tid før løpet og det beste er også at startkontingenten blir betalt inn til banken. Da kan løperne ta det med ro før løpet og stille direkte på startstreken dersom han eller hun har det gamle startnummeret. Dersom en mangler startnummer vil nytt startnummer bli skrevet ut i klubbhuset til BFG Fana før start.

 

Under venstreknappen ”påmelding/påmeldte neste løp” vil en se påmeldingsdetaljer og hvem som er påmeldt til løpet 6. desember. Jeg vil prøve å oppdatere påmeldte til løpet i desember daglig, men må ta litt forbehold om dette.

 

På forrige løp klarte ca. 80 personer å melde seg på i god tid. Klarer vi flere denne gangen? Du kan være med på det!

 

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkomne.

 

Skrevet av: Jan Ringheim


Information in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer