left right

dotKondis
dotMarathon.se
dotDoURun
dotBFG Bergen
Tips en venn Skriv ut
Resultater 2006


Maratonkarusellen nr. 5
Årets 5. og siste løp i Maratonkarusellen første år ble avviklet den 2.12.2006. Denne gangen gikk løpet med start og mål på Leikvang stadion. Tidligere i år ble også Bergen Maraton og Bergen Ultra avviklet i løypene i Åsane. Ser en bort fra Bergen Maraton og Bergen Ultra ble det nok en gang satt ny deltakerrekord. Totalt fullførde 110 en av distansene. Dette er tre flere i februarløpet. Selv om en er kommet ut i desember måned var det fine løpsforhold i Åsane denne dagen. Denne gangen var det to løpere som kom under 3 timer på maraton og den klart beste var igjen Helge Hafsås som løper for Olden IL, på den gode tiden 2:33:34. Det stilt ingen kvinner opp på maraton denne gangen. På den halve distansen vant Helene Pemmer, Åstveit, kvinneklassen på tiden 1:28:55 og i herreklassen ble suverent vunnet av Alemayehu Sitotaw, Varegg på tiden 1:13:32. På torsdagens funksjonærløp var det 6 løpere, tre på helmaraton og like mange på halvmaraton.

Resultatliste 2.12.2006 trykk her.

Kondis har laget stor reportasje om oss med mange flotte bilder som du kan se med å trykke
her.


Maratonkarusellen nr. 2
Årets andre løp i Maratonkarusellen første år ble avviklet den 25.2.2006 i strålande solskinn med start og mål i Rådalen. Denne gangen fullførde totalt 107 løpere halv og helmaraton. Hele 8 løpere løp denne gangen under 3 timer på maraton. Best av alle var nok en gang Helge Hafsås som stiller for Olden IL på 2:36:41. På kvinnesiden ble Kirsten Melkevik Otterbu, BFG Fana, best med den gode tiden 2:48:05. På halvmaraton vant igjen Camilla Grieg, Griegteam denne gangen på tiden, 1:26:15 som er 11 sekunder bedre enn i januar karusellen. På herresiden vant Alemayehu Sitotaw som løper for Varegg på den gode tiden 1:17:26. Denne gangen sprang 7 personer funksjonærløpet på torsdag kveld. Dette er det siste løpet med start og mål i Rådalen. I nær fremtid vil det bli starte opp med anleggsarbeid som tar sikte på trafikkomlegging i Rådalskrysset og vårt start og målområde blir ny veg til Lagunen.

Resultatliste 25.2.2006 trykk her.

Kondis har laget stor reportasje om oss med mange flotte bilder som du kan se med å trykke
her.

Maratonkarusellen nr. 1
Første løpet i historien for Maratonkarusellen ble avviklet den 28.1.2006, med totalt 85 deltakere. Løypen var nesten identisk med løypen fra Norgeskarusellen, men noe av løypen ble løpt motsatt vei. Selv om ikke knallskuddet til Hans-Jacob smalt i Rådalen som tidligere ved start  kom alle i veg til rett tid. Enkelte la ut i en fart som ingen kunne tru, mens andre tok det litt mer rolig. Løypen var litt glatt enkelte steder og været var heller kjølig, selv om solen var fremme i store deler av løpet. Karusellen ble veldig godt mottatt av løperne og svært mange synest vi stilte opp på den første løpet. Dette kan bli spenende i forsettelsen. Fire personer tyvstartet karusellen, torsdag 26.1.2006, da de sprang funksjonærløpet.

Maratonvinner ble ikke overraskende Helge Hafsås fra Olden IL på tiden, 2:33:03. Dameklassenble vunndet av Eva Nordal-Pedersen på 4:04:55. På den halve distansen ble vinnerne Camilla Grieg, Griegteam på tiden, 1:26:26 og Rune Nygaard på 1:18:40.

Resultatliste 28.1.2006 trykk her.

Kondis har laget stor reportasje om oss med mange flotte bilder som du kan se med å trykke her.


Skrevet av: Jan Ringheim

Sist endret: 08.03.2010


Information in EnglishMeteorologens varsel

Langtidsvarsel for løypenSponsorer
I form?
Prøv testlaben hos


 
 

 

 

dotAkvariet
dotVisit Bergen
dotHoteller i Bergen
dotBergen kommune


  Sponsorer